Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Crr slutter sig til Fnatics Fortnite-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fnatic har løftet sløret for en ny hyring til deres Fortnite-hold, og det er Chris 'crr' Williams. Det her er dog en af de situationer hvor spilleren faktisk allerede har repræsenteret sit hold, inden den officielle hyring afsløres for omverdenen. Det skete i weekenden ved DreamHack Open August, hvor han dog kun formåede en 53. plads.

Siden 2019 har han aktivt dystet i en række Fortnite-turneringer, og har vundet både Epic Games Contender Cash Cup og Fortnite Championship Series. Med rykket til Fnatic forventer vi kun at se mere til ham.

Du kan se den sjove video, hvor spilleren fejrer jobbet, og sin kulturarv, lige her.

Fortnite
Fnatic

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold