Dansk
Gamereactor
nyheder
Crysis

Crysis til PlayStation 3?

Rygterne tager form på Internettet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge den engelske spilmagasin PlayStation World UK, så skulle Crysis angiveligt være undervejs til PlayStation 3. Nyheden i magasinet hævder, at spillet er en direkte konvertering af PC-udgaven, men at Crytek samtidig smider nogle ekstra spilmodes og features i spillet, hvilket skulle gøre, at man kan betragte det som en slags Crysis 1.5.

Af rent tekniske grunde hævder magasinet også, at der ikke kommer en Xbox 360-version. Denne skulle åbenbart være umulig at få til at køre på Microsofts konsol, og Crytek har derfor valgt ikke at sætte denne udgave i produktion.

Vi skal for god ordens skyld sige, at vi ikke kan hverken be- eller afkræfte PlayStation World UK's oplysninger og at Crysis til PlayStation 3, derfor udelukkende er et rygte.

Billederne nedenfor er fra PC-udgaven som vi allerede har anmeldt.

Crysis
Crysis
Crysis

Relaterede tekster

4
CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Med hyperavancerede nanodragter, aliens og nordkoreanske kamptropper har Crysis endelig fundet vej til konsollerne, efter næsten fire års ventetid. Men holder det stadigvæk, nu hvor vi har spillet fortsættelsen?

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Iført i Nanodragt og med spritnyt isenkram mellem hænderne, har Nicolas Elmøe indtaget Cryteks utrolig smukke Crysis. Men er det andet end flotte effekter?Indlæser mere indhold