Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Robinson: The Journey

Cryteks Robinson: The Journey kommer til PlayStation VR

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tyske udvikler Crytek (Crysys, CryEngine) har i den seneste tid vist stor interesse for VR, og har nu annonceret, at deres VR-titel Robinson: The Journey er på vej til PS4 og PlayStation VR. Spillet er inspireret af Back to Dinosaur Island, som Crytek har vist frem ved forskellige arrangementer henover de seneste par år.

Executive producer Elijah Freeman er kommet med flere detaljer om spillet ovre på den officielle PlayStation blog:

"In Robinson, you assume the role of a young boy who has crash-landed on a mysterious planet, and must become a pioneer of sorts as you explore your surroundings, interact with the world around you, and discover amazing secrets at every turn."

HQ

Spillet kommer først til PS4, men da traileren viser, at spillet vil blive udgivet af sony, kunne det tyde på, at der er tale om en eksklusiv titel til PlayStation VR.

Robinson: The Journey

Relaterede tekster

0
Opdrag en dinosaur i Robinson: The Journey

Opdrag en dinosaur i Robinson: The Journey

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Vi ved allerede, at Crytek fokuserer på indlevelse og mindre detaljer i Robinson: The Journey. I dag er det på tide at lære om vigtigheden af variation. I den sidste...Indlæser mere indhold