Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får FSR-funktionalitet på PC, PS5 og Xbox Series i ny opdatering

CD Projekt RED fortsætter med at forbedre spillets tekniske tilstand.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"1.61" hedder den nyeste opdatering til Cyberpunk 2077, der endnu en gang fikser et hav af tekniske fejl. Men ikke bare det, den introducerer også understøttelse af AMD's FSR 2.1 på PC og current-gen konsoller, som gerne skulle resultere i en mere flydende oplevelse.

Du kan først og fremmest finde de officielle noter fra opdateringen her, men det er den såkaldte "FidelityFX Super Resolution 2.1" der er interessant her.

FSR skulle gerne reducere mængden af knaster, visuelle kanter og desuden booste billedehastighed ligesom DLSS fra Nvidia, selvom metoderne er lidt anderledes. Så gør det en forskel? Ja, det lader det virkelig til. Du kan se mere i videoen her:

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold