Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition - Phantom Liberty er ikke inkluderet på disken i den fysiske udgave

Kun på Xbox er Phantom Liberty med på disken i den fysiske udgave. Skal downloades på PS5 og PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

CD Projekt Red har annnceret, at Cyberpunk 2077: Ultimate Edition udkommer både digitalt og på disk i butikkerne den 5. december. Ultimate Edition indeholder spillet, udvidelsen Phantom Liberty, digitale goodies og alle opdateringer.

Der er dog lige en hage ved den fysiske version. CD Projekt RED har nemlig på mediet X meddelt, at udvidelsen Phantom Liberty kun er inkluderet på disken i Xbox versionen, mens den er inkluderet som en kode i PlayStation 5 og PC udgaverne og skal derfor downloades.

Det kan lyde som en mindre ting, men for de seriøse samlere, er det vigtigt at tingene ligger på disken og ikke som download, for muligheden for at downloade Phantom Liberty formentlig ikke vil være en mulighed for evigt og dermed bliver Ultimate Edition med download koden på et tidspunkt ufuldstændig.

Det lyder som en lidt underlig beslutning, kun at inkludere Phantom Liberty på Xbox og ikke på andre platforme - man skulle mene, at det var enten-eller på tværs af alle udgaver.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold