Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Dag et af Valorant Game Changers Championship ser G2 Gozen som holdet, der skal slås

Cloud9 White kæmpede dog en god kamp.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første dag i Valorant Champions Tour Game Changers Championship er nu afsluttet, og med tre kampe allerede i bøgerne er det klart, at G2 Gozen er indstillet til at være holdet at slå.

Den første konkurrencedag startede med at se Cloud9 White møde KRÜ Fem, hvor denne kamp sluttede med C9 på toppen efter en dominerende 2-0 sejr. Match to satte G2 Gozen mod X10 Sapphire, hvor G2 også kom ud på toppen med en klar 2-0 sejr. Dette betød, at match tre så C9 White tage imod G2 Gozen, og dette endte med at blive en mere konkurrencedygtig visning med spillet går til et tredje og sidste kort, før G2 kom sammen for at tage serien 2-1.

Det betyder, at G2 Gozen er det første hold til at sikre sig en plads i Upper Bracket-finalen, hvor det andet afgøres senere på aftenen. Lower Bracket dannes med KRÜ Fem sat til at møde X10 Sapphire i første runde her, og derefter C9 White venter på en modstander i kvartfinalen.

Tag et kig på den resterende parentes nedenfor.

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold