Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Let it Die

Dagens GR Live: Let it Die

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er den slags person der synes at vi simpelthen dækker alt for pussenussede spil på Gamereactor Live, og ikke byder på nok blod og indvolde, så er her noget der bare er skræddersyet til dig. I dag viser vi nemlig det nyligt udgivne Let it Die fra Grasshopper Manufacture, et studiet der er kendt for at levere vold i store doser.

Phillip er parat til at se om hvorvidt spillen nedenunder al volden er noget værd, så se med fra kl. 16 på vores live page.

Let it Die

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Let it Die

Dagens GR Live: Let it Die

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du er den slags person der synes at vi simpelthen dækker alt for pussenussede spil på Gamereactor Live, og ikke byder på nok blod og indvolde, så er her noget der...

3
Skør trailer til Let it Die

Skør trailer til Let it Die

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Det utrolig bizarre projekt "Let it Die" har i dag på PSX fået en endnu mere underlig trailer. Det er svært at sige hvad der foregår, men spillet skulle være tilgængeligt...Indlæser mere indhold