Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within 2

Dagens GR Live: The Evil Within 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I dag er det fredag d. 13, en klassisk dato for alle dem hang til gys og gru, og i dag fejrer vi alt det skæve, det skræmmende og det direkte uhyggelige, og der findes vist ingen bedre måde at gøre det på, end ved at give jer to timers uhygge igennem Tango Gameworks ambitiøs efterfølger, The Evil Within 2. Ja, du hørte rigtigt. Bethesdas ventede horror-efterfølger udkommer fredag d. 13, hvor passende!

Så, vi dæmper lysene om en lille time, og Dóri har fået to frisk ofre ind i studiet i form af Jake og Sophia, og han håber på at kunne skræmme dem en del med Sebastian Castellanos seneste eventyr.

Desuden deler vi en række Evil Within-præmier ud i udsendelsen, så der er al god grund til at se med fra kl. 16 på vores live-side

The Evil Within 2

Relaterede tekster

5
The Evil Within 2Score

The Evil Within 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har ventet spændt på en efterfølger lige siden originalens udgivelse, og han kan glædeligt rapportere, at The Evil Within 2 indfrier alle forventninger.Indlæser mere indhold