Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel er sejrherrerne i Overwatch League 2022

Og vi ved, hvem der tog MVP og Dennis Hawelka Award hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overwatch League er afsluttet i endnu et år, og efter et travlt og usædvanligt slutspil så Grand Finals, der fandt sted lørdag formiddag for os i Europa, San Francisco Shock overleve elimineringsbeslaget for at møde Dallas Fuel i sæsonens sidste kamp.

Spillet endte med at blive et absolut monster, hvor begge hold byttede slag og kortsejre, så det hele kom ned til det syvende og sidste kort: Push on Colosseo. Efter en opslidende opvisning lykkedes det Fuel at holde chokket væk og tage mesterskabet og blive kronet som mestre for første gang i franchisens historie.

For at tilføje til denne betydningsfulde begivenhed, lige før Grand Finals startede, blev vi fortalt om de personer, der vandt MVP og Dennis Hawelka Award.

For MVP skrev Shock's Dong-Hyun "Proper" Kim historie ved at blive den første spiller i OWL-historien, der vandt både Rookie of the Year-prisen og Most Valuable Player-prisen. Proper blev også krediteret som en skadesrollestjerne for sæsonen og faldt et kort under også at være verdensmester, hvilket ville have givet en virkelig bemærkelsesværdig sæson.

Hvad angår Dennis Hawelka Award, blev London Spitfires Hadi "Hadi" Bleinagel krediteret her for at være et "fyrtårn af positivitet for Overwatch-samfundet i dets spirende dage". Hadi blev også anerkendt for sit spil ved at blive krediteret som en Tank Role Star for sæsonen.

Med hensyn til hvornår Overwatch League vender tilbage i 2023, har Blizzard endnu ikke afsløret disse oplysninger.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold