Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel har sikret sig førstepladsen i West OWL-divisionen

Det bekræfter chefen for Overwatch League.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er nu på vej ind i den sidste uge af kvalifikationen til Countdown Cup, hvilket betyder, at vi næsten er færdige med grundspillet i 2022 for Overwatch League. Da turneringen snart kommer op, har vi allerede bekræftelse på, hvilken franchise der har hævdet nummer et seed i West-divisionen, og ifølge lederen af OWL, Sean Miller, er det Dallas Fuel.

Som svar på et spørgsmål fra Misfits brand manager og Overwatch-indholdsskaber, Avast, sagde Miller: "Hej Mr. Avast, tak for at kontakte Overwatch League. Dallas Fuel er låst til første frø. San Francisco-chokket kan ikke tage det som kampsejr er den afgørende faktor, hvis de vinder begge deres næste kampe, og Dallas vil være højere uanset.

Til dem, der er forvirrede over, hvordan dette er blevet udarbejdet i betragtning af, at San Francisco Shock stadig har kampe at spille senere på ugen, udtalte Miller også, at "turneringskampe tæller" mod seedning.

Uanset hvad er der en meget reel chance for både Shock og Fuel-opgøret i slutspillet, da begge hold sammen med Atlanta Reign, Houston Outlaws og Los Angeles Gladiators alle allerede har kvalificeret sig til eftersæsonen.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold