Dansk
Gamereactor
nyheder
OlliOlli World

Danny Trejo leverer en gæsteoptræden i OlliOlli World

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

OlliOlli World udkommer om mindre en uge og bringer farverig og arcadepræget skateboardaction til både konsoller og PC. Serien startede i sin tid på PS Vita tilbage i 2014, men denne gang er der skruet op for ambitionerne, hvilket blandt andet kan ses på, at udvikleren Roll7 har fået hjælp af en Hollywood-stjerne til at promovere spillet.

Han er måske ikke det første navn, du tænker på i forbindelse med skatekultur, men selveste Danny Trejo har afsløret, at han kommer til at optræde i OlliOlli World.

"I'm one of these quirky characters in this new skateboarding action platformer coming for PC and your favorite console. I'll see you at the terrific side-quest I'm hosting," skriver den amerikanske skuespiller på sin Twitter.

Selvom denne gæsteoptræden er en af de mere overraskende, så har Danny Trejo en lang historie med spilindustrien. For eksempel har han været en spilbar karakter i Def Jam: Fight for NY fra 2004 og Call of Duty: Black Ops. Senest har han haft sin egen mission i Far Cry 6, ligesom han er kendt for sit stemmeskuespil i Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: Vice City Stories.

OlliOlli World

Relaterede teksterIndlæser mere indhold