Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Inside

Dansk komponist skabte musikken til Inside inden i et kranie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kan vidst alle blive enige om, at Inside, det nye spil fra den danske spiludvikler Playdead, er ret så fantastisk, og et af spillets bedste kort på hånden er den mindeværdige musik, der er blevet komponeret af danske Martin Stig Andersen.

Nu har han talt ud om selve optagelsesprocessen i et længere indlæg på Gamasutra, hvor han blandt andet afslører at dele af spillets soundtrack er optaget inden i et menneskeligt kranie.

Ifølge Martin Stig Andersen bliver man ofte chokeret over hvordan man selv lyder når ens stemme bliver optaget, for det lyder helt anderledes inde i ens eget hoved. Derinde er lydene roligere, og det var grunden til at han, og medkomponist Gunver Ryberg, optog dele af lydende inde fra et menneskeligt kranie.

Tidligt i processen ønskeder Martin Stig Anderesen at skabe 1980'er inspireret synth, men endte heldigvis med dette mere mindeværdige score.

Inside

Relaterede tekster

InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Danske PlayDead er klar med deres næste spil efter Limbo, og Magnus jubler over resultatet.Indlæser mere indhold