Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Inside

Danske PlayDead afslører indholdet af deres mystiske samarbejde med RealDoll

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 2018, to år efter at danske PlayDeads verdensomspændende hit Inside udkom, der løftede udvikleren sløret for et banebrydende samarbejde med Iam8bit, der producerer Collector's Edition, og RealDoll der normalt producerer sexdukker. Dette bizarre samarbejde var dog, allerede dengang, omtåget af mystik, og hverken Iam8bit eller PlayDead ville sige hvilken rolle RealDoll spillede i produktionen af den mystiske Collector's Edition.

Men nu er svarene endelig ankommet. Via en ny video, som du kan se herunder, bliver det afsløret at RealDoll har bidraget via produktionen af en særlig silikonefigur, der er formet efter en særlig skabning som man støder på til sidst i spillet.

Angiveligvis er det netop RealDolls erfaring med silikoneskulpturering der har været afgørende, og du kan se hvordan det hele er blevet lavet herunder. Desuden er der billede af figuren nedenunder. Collector's Editionen blev udsolgt allerede dengang til en pris på $375.

HQ
Inside

Relaterede tekster

InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Danske PlayDead er klar med deres næste spil efter Limbo, og Magnus jubler over resultatet.Indlæser mere indhold