Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Inside

Danske PlayDead indgår i samarbejde med sexdukkefirma om hemmelig kasse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, det er nok uden tvivl den mærkeligste overskrift du kommer til at finde på Gamereactor i dag, og helt sikkert én af de mærkeligste nyheder vi har skrevet i lang tid. Danske PlayDead, som du kender som studiet bag Limbo og Inside, er indgået i et samarbejde med iam8bit og Realldoll om at lave en hemmelig kasse.

Denne kasse er blevet sat klar til forudbestilling via iam8bit's butik, og du kan forudbestille den fra fredag morgen. Så hvad indeholder den? Jo, du får Inside til PS4, Limbo og Inside til Steam, og så står der bare "Also Includes: Other Stuff"

Og nu hvor kassen koster hele $375, så må størstedelen af prisen komme fra disse mystiske ting, og her kommer Realdoll ind i billedet, for de producerer livlige, realistiske sexdukker.

Så et lidt mærkværdigt samarbejde for PlayDead.

Inside

Relaterede tekster

InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Danske PlayDead er klar med deres næste spil efter Limbo, og Magnus jubler over resultatet.Indlæser mere indhold