Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Danteh har forladt Houston Outlaws

Det mangeårige medlem vil gå videre, når vi ser frem mod Overwatch League-sæsonen 2023.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne offseason har været helt skør. Masser af spillere fra alle hold på tværs af Overwatch League bevæger sig videre og omfavner free agency-markedet, går på pension eller flytter til andre konkurrencedygtige scener, og i dag tager nyhederne bare op på dette.

Dante "Danteh" Cruz har nu forladt Houston Outlaws, det selvsamme hold, han skrev kontrakt med tilbage i 2018, efter en indledende sæson med San Francisco Shock.

Om beslutningen har Outlaws udtalt: "Ord kan ikke fange, hvor vigtig @danteh var for Outlaws. Gennem tykt og tyndt var han den centrale del af vores hold.

"Tak for alt, Danteh. Du er virkelig en GOAT. "En gang fredløs, altid fredløs."

Hvad der nu skal ske med Danteh er stadig uklart, men en ting, der er sikkert, er, at Outlaws vil dykke ned i free agency-markedet for at genopbygge forud for 2023-sæsonen.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold