Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dark Souls

Dark Souls gennemført på mindre end 50 minutter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En dedikeret spiller har gennemført det originale Dark Souls på en imponerende tid af 49 minutter og 55 sekunder. Tiden blev sat af Kahmul78, og man kan se hele gennemspilningen på Twitch, hvis man nu skulle bruge et par tips til at forbedre sin egen effektivitet, når det kommer til at besejre onde dæmoner og monstre.

Utroligt nok mener Kahmul78, at der er masser af plads til forbedring i hans gennemspilning, men her vælger vi bare at tage hans ord for gode varer.

Dark Souls kan altså gennemføres på mindre end 50 minutter, sågar uden brug af exploits. Nu mangler Kahmul78 bare at slå sin tid, udelukkende ved brug af en Rock Band-guitar.

Dark Souls

Relaterede tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving - GR SE

From Software følger op på det supersvære Demon's Souls med et endnu hårdere rollespil. Vi bringer to anmeldelser af spillet her.Indlæser mere indhold