Dansk
Gamereactor
nyheder
Dark Souls II

Dark Souls II på vej til PS4 og Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har en af de nye konsoller og du foretrækker at dø gang på gang i dine spil, så vil det sikkert glæde dig at høre, at Dark Souls II er på vej til PlayStation 4 og Xbox One. Det lander på de to konsoller den 3. april.

Genudgivelsen har fået undertitlen Scholar of the First Sin, og indeholder grundspillet såvel som de tre DLC-kapitler Crown Of The Sunken King, Crown Of The Old Iron King og Crown Of The Ivory King, samt "et udvalg" af mindre udvidelser af spillets singleplayer-indhold, herunder nye in-game events og NPC-figurer, drabeligere fjender og enkelte gameplay-justeringer.

Scholar of the First Sin er også på vej til de gamle konsoller, hvor det oprindelige spil vil få en stor opdatering med de fleste af ændringerne. Det er dog den nye udgave af spillet, der byder på de største visuelle forbedringer, som du kan se på billederne nedenfor.

Dark Souls IIDark Souls II
Dark Souls IIDark Souls IIDark Souls II

Relaterede tekster

1
Dark Souls II også 1080p og 60fps på Xbox One

Dark Souls II også 1080p og 60fps på Xbox One

NYHED. Skrevet af Lee West

Tidligere på dagen, fortalte vi, at Dark Souls II bliver 60fps og 1080p på PS4. Xbox One-ejere kan nu ånde lettede op. Om ikke andet fortæller Namco Bandai, at det også...

6
Dark Souls II bliver 60fps og 1080p på PS4

Dark Souls II bliver 60fps og 1080p på PS4

NYHED. Skrevet af Lee West

Tilbage i november sidste år kunne vi fortælle at Dark Souls II er på vej til den nye generation af konsoller. Skulle du sidde og krydse fingre for at spillet kommer til...Indlæser mere indhold