Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ZombiU

Dark Souls-inspiration i ZombiU

Ubisoft har planer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ZombiU vokser stadig på os. Ubisofts zombie-spil til Nintendos kommende Wii U får dagligt flere detaljer, der gør os ivrige efter mere spiltid med zombie-gyset.

Nu fortæller VG247 at Ubisoft har planer om at inkludere mulighed for at efterlade beskeder til andre spillere, ligesom vi kender det fra eksempelvis Dark Souls. Eventuelle beskeder vil blive synlige, hvis man scanner rummet man befinder sig i.

ZombiU

Fik du ikke se Gamescom-traileren, så kan det sker herunder.

HQ

Ser du nogen skrive REDRUM så er det os.

Relaterede tekster

ZombiUScore

ZombiU

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

ZombiU er en af de lanceringstitler, som vi har set frem til på Wii U. Se om det var ventetiden værd her, når Martin anmelder.

6
ZombiU dropper U'et

ZombiU dropper U'et

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One....

1
Detaljer om det droppede ZombiU 2

Detaljer om det droppede ZombiU 2

NYHED. Skrevet af Lee West

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke...Indlæser mere indhold