Dansk
Gamereactor
nyheder
Darksiders II

Darksiders 3 teases og Deathinitive Darksiders II får udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Deathinitive-versionen af Darksiders II udkommer til PlayStation 4 og sandsynligvis også Xbox One til vinter, selvom pressemeddelelsen ikke specifikt nævner Microsofts maskine, men bare beskriver, at udgivelsen vil finde sted på den nuværende generation af konsoller.

Gunfire Games, som er et spilstudie, der består af ansatte fra det tidligere Vigil-udviklerhold, står for udgivelsen gennem spillets nye udgiver Nordic Games. Remaster-versionen vil køre i 1080p-opløsning, og vil have forbedret grafik, og den nye version vil inkludere samtlige DLC-pakker fra den oprindelige udgivelse på sidste generations konsoller.

Vi var allerede klar over, at en ny udgave af spillet var på vej, så ud over at spillet udkommer til vinter, og at det som forventet får et grafisk ansigtsløft, er der ikke det store nye at fortælle om titlen. Til gengæld kom der i forbindelse med denne nyhed en interessant, omend en smule vag, omtale af næste kapitel i spilserien:

"We took over the franchise roughly 2 years ago and thought about the next chapter for Darksiders ever since then," fortæller Nordic Games' Reinhard Pollice. "Naturally (and extremely excitedly!), there will be a large-scale project based on Darksiders, but for now it is very important for us to take care of the existing games and make those available to a broader audience."

Darksiders II er altså på vej til den nuværende generation af konsoller, og Nordic Games glæder sig til at komme i gang med et "stort projekt" i Darksiders-universet. Det lyder spændende, og vi ser frem til at høre mere om projektet i fremtiden.

Darksiders II

Relaterede tekster

Darksiders IIScore

Darksiders II

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

Vigil Games er tilbage med en efterfølger til den let oversete nyklassiker Darksiders. Læs hele to Darksiders II-anmeldelser her.

0
Darksiders-serien på tilbud på GOG.com

Darksiders-serien på tilbud på GOG.com

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

GOG.com har denne uge tilbud på en række spil, deriblandt Darksiders-serien. Det originale Darksiders kan anskaffes for kun 35 kroner, mens Darksiders II: Deathinitive...Indlæser mere indhold