Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Darksiders II

Darksiders II: Definitive Edition til PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Meget tyder på, at vi får et gensyn med Darksiders på PlayStation 4. Vigil Games anmelderroste, men ret oversete serie får således angiveligt et comeback på Sonys nyeste konsol.

Om ikke andet har Amazon nu både Darksiders II Definitive Edition og MX vs. ATV: Supercross Encore Edition på deres hjemmeside.

Arcania - The Complete Tale og Legend of Kay HD på PS4, samt The Book of Unwritten Tales 2 til både PlayStation 4 og Xbox One er ligeledes at finde på Amazons liste.

Darksiders II

Tak til AGB.

Relaterede tekster

Darksiders IIScore

Darksiders II

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

Vigil Games er tilbage med en efterfølger til den let oversete nyklassiker Darksiders. Læs hele to Darksiders II-anmeldelser her.

0
Darksiders-serien på tilbud på GOG.com

Darksiders-serien på tilbud på GOG.com

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

GOG.com har denne uge tilbud på en række spil, deriblandt Darksiders-serien. Det originale Darksiders kan anskaffes for kun 35 kroner, mens Darksiders II: Deathinitive...Indlæser mere indhold