Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Arkham Origins

Datamining har tilsyneladende ledt til mere information om WB Montreals Batman-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter flere års spekulation så sker det endelig i weekenden. Udover et første kig på Rocksteadys Suicide Squad: Kill the Justice League, så afslører Warner Bros. Montreal endelig deres Batman-spil, som åbenbart bliver mere forbundet til det eksisterende Arkham-univers.

I løbet af de sidste par dage er en teaser-hjemmeside dukket op, der indeholder en masse gåder, mysterier og hemmeligheder om spillet. Fans har arbejdet febrilsk for at få det låst op, og nu er der tilsyneladende bingo.

At lægge de diverse koder sammen, nemlig 761, 941, 364 og 995, som en webudvikler ved navn Chase-5 har gravet frem ved at datamine siden, så får man "761941364995", og her tal skulle vise sig at være ganske specielt.

Som Batman Arkham Videos pointerer på Twitter, så er netop dette tal EAN-nummeret på Detective Comics' nummer #359, hvor Batgirl officielt introduceres. Ikke bare det, coveret på det nummer, som du kan se herunder, er næsten identisk med Batman: Gotham Knights #43, og nogle mener at dette betyder at spillet netop kommer til at hedde Batman: Gotham Knights, og fokusere primært på Batgirl.

Det var faktisk Warner Bros. Montreal der udviklede Batgirl-udvidelsen til Batman: Arkham Knight, som er lidt af et sammentræf. Spillet afsløres officielt lørdag.

Batman: Arkham OriginsBatman: Arkham Origins

Relaterede teksterIndlæser mere indhold