Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Amazing Spider-Man

Dato for The Amazing Spider-Man

Udkommer kort før filmen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har sat dato på deres kommende The Amazing Spider-Man, licenspillet der laves i forbindelse med filmen af samme navn. Det udkommer den 26. juni, lidt over en uge før filmen lander i biograferne.

Selvom spillet er lavet i forbindelse med filmen, er det ikke baseret direkte på den - i stedet foregår Spideys næste eventyr på konsollerne efter filmens handling er afsluttet. Forhåbentlig betyder det, at de værste licens-fælder kan undgås.

The Amazing Spider-Man er udviklet af Beenox, der tidligere har stået bag det fine Spider-Man: Shattered Dimensions og det knap så heldige Spider-Man: Edge of Time.

The Amazing Spider-Man
HQ

Relaterede tekster

The Amazing Spider-ManScore

The Amazing Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Redaktionens tegneserieekspert og sandkasse-freak hopper på Beenox' spilmatisering af The Amazing Spider-Man. Lee anmelder.

0
The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

The Amazing Spider-Man på vej til PS Vita

NYHED. Skrevet af Lee West

The Amazing Spider-Man vendte tilbage til den store åbne sandkassemodel med spillet af samme navn til konsoller i 2012. Den otte timer lange historie, der foregik efter...Indlæser mere indhold