Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears of War

Dave Bautista vil spille Marcus Fenix i Gears of War-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Universal har i en længere periode arbejdet på en filmatisering af Epic Games' Gears of War-serie, og selvom de ikke har serveret nogle konkrete opdateringer om produktionen i meget lang tid, så ved vi nu at mindst én prominent Hollywood-skuespillere ønsker at være en del af filmen. Dave Bautista, selveste Drax the Destroyer, vil være med.

Bautista har sine rødder i professionel wrestling, men er blevet fast inventar i Hollywood efter sin rolle i Guardians of the Galaxy, og også Blade Runner 2049. I et interview med GameSpot fortæller han at rollen som Marcus Fenix ville være en "dream role".

"I've been pursuing Gears of War for years now,. I've been knocking on their door and badgering them, and they are so sick of me."

Tror du at Bautista ville passe ind i rollen?

Gears of War

Relaterede tekster

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Cliffy B. og Epic har ikke blot begået en konvertering, de har skabt en fabelagtig og unik PC-version af Gears of War...

Gears of WarScore

Gears of War

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Undergrundens slibrige kryb møder modstand fra fremtidens toptrænede læderhalse. Tanggaard har spillet Epics seneste...Indlæser mere indhold