Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Day of the Tentacle: Remastered

Day of the Tentacle udkommer senere på måneden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er fan af Day of the Tentacle, så vil du måske lige markere d. 22 marts i kalenderen, siden dette er udgivelsesdagen for spillets remaster-version. Denne nye version af det klassiske eventyr inkluderer bedre grafik, en opgraderet brugerflade, udviklerkommentarer og originalt artwork. Men, hvis du er mere til nostalgi, så kan du spille spillet med original grafik og brugerflade.

Spillet kan forudbestilles fra GOG.com, som giver 10% rabat på den endelige pris, som er €14.99. Ønsker du at vide mere om Day of the Tentacle: Remastered, så kan du se en særlig udsendelse med spillets skaber Tim Schafer i dag kl. 20 på Twitch.

Day of the Tentacle: Remastered udkommer også PS4 og PS Vita, sandsynligvis samme dag, men dette er endnu ikke blevet bekræftet af Double Fine.

HQ
Day of the Tentacle: RemasteredDay of the Tentacle: RemasteredDay of the Tentacle: Remastered

Relaterede teksterIndlæser mere indhold