Dansk
Gamereactor
nyheder
Days Gone

Days Gone har solgt over 7.3 millioner eksemplarer

Ret godt klaret i forhold til at Sony tilsyneladende ikke var interesserede i en efterfølger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Days Gone høstede ikke samme storslåede anmeldelser som mange andre eksklusive fra Sonys interne studier, og selvom at det stod klart relativt tidligt at det var en økonomisk succes, så valgte Sony at afvise et pitch om en direkte efterfølger fra udvikler Bend Studio.

Men det til trods, så må man virkelig sige at spillet har klaret sig godt på selve markedet. Det fremgår af den lækkede data fra Insomniac, at Days Gone, frem mod finansåret 2020's udgang, altså d. 31 marts 2021, der havde spillet formået at sælge 7.3 millioner eksemplarer.

Dette er i øvrigt få måneder før at spillet landede på PC den maj, og der ved vi at spillet har rykket i hvert fald 1.5 millioner eksemplarer.

Bend arbejder i dag på hvad der ligner en ny IP, men det er et af de projekter der forventes afsløret inden alt for længe.

Days Gone

Relaterede tekster

8
Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Bend Studios biker/zombie spil har aldrig været bedre.

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

God of War, Horizon, Spider-Man - ja, Days Gone har lidt at leve op til. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold