Dansk
Gamereactor
nyheder
Days Gone

Days Gone-kampagnen er cirka 30 timer lang

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Opdatering: Stemmeskuespilleren Sam Witwer har bekræftet via Twitter, at de seks timers mellemscener er korrekt.

Days Gone er blevet forsinket en række gange, men lader nu langt om længe til at være klar til udgivelse d. 26 april. Inden da er spillet dog for nylig blevet vist frem for journalister, og herigennem er det blevet bekræftet at vi kan se frem til en ret lang oplevelse.

Holdet bag Days Gone har nemlig afsløret for en række journalister til en række europæiske fremvisninger af spillet, som senere hen har afsløret overfor Gamereactor, at selve hovedhistorien vil tage omtrent 30 timer at gennemføre. Derudover byder spillet på hele seks timer "cinematics", altså arrangerede mellemscener.

Længden på de føromtalte 30 timer er før blevet nævnt i et interview med Game Informer, men tilsyneladende er de seks timers mellemscener helt ny information.

Selvom Sony Bend ikke ville tale konkret om verdenens størrelse, så sagde de dog at den var "huge" med masser af sideaktiviteter, så noget tyder på at Bend har brugt tiden på bare at tilføje ekstra indhold og polere den samlede pakke.

Glæder du dig til Days Gone?

Days Gone

Relaterede tekster

8
Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Bend Studios biker/zombie spil har aldrig været bedre.

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

God of War, Horizon, Spider-Man - ja, Days Gone har lidt at leve op til. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold