Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

De Bedste Smartphones & wearables Lige Nu

Gamereactor anmelder masser af smartphones & wearables hvert eneste år, og nu sammensætter vi her en liste over det bedste af det bedste, så du let kan danne dig et overblik over de bedst anmeldte produkter hurtigt. Her finder du vores absolutte favoritter, de bedste smartphones & wearables , ganske enkelt.

iPhone 13 ProScore

iPhone 13 Pro

Det er så sandelig ikke det mest signifikante hop, men det er dog en af de absolut bedste telefoner du overhovedet kan købe.

Tekst: Magnus Groth-Andersen
HQ
Asus Zenfone 8Score

Asus Zenfone 8

Savner du en kompakt telefon, der kan betjenes med én hånd, men vil have flagskibsydelse? Så har Asus den helt rigtige telefon til dig.

Tekst: Kim Olsen
iPhone 13Score

iPhone 13

Vi har allerede givet topkarakter til Pro, men den nye iPhone 13 er i sig selv nok en opgradering værd.

Tekst: Magnus Groth-Andersen
Nokia XR20Score

Nokia XR20

Nokia har forsøgt at designe en telefon, der både er langt mere hårdfør end den gennemsnitlige glassandwhich, men samtidig passer til en familiefar. Er det lykkedes?

Tekst: Magnus Groth-Andersen
Nokia T20Score

Nokia T20

Nokia fortsætter med at lave budgetvenlig elektronik, og den strategi fortsætter med at give pote.

Tekst: Magnus Groth-Andersen
Razer ZephyrScore

Razer Zephyr

Masken alle vil have - og den er billigere end du tror.

Tekst: Kim Olsen