Dansk
Gamereactor
nyheder
Like a Dragon: Infinite Wealth

De første detaljer om Yakuza 8 afsløret af MMA-kæmper

Vi får også lov til at se et par billeder fra spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Yakuza-serien tog for et par år siden et modigt skridt, da den populære actionserie skiftede stil og blev et turbaseret RPG. Samtidigt blev der introduceret en ny hovedperson i Ichiban Kasuga.

Udvikleren Ryu Ga Gotoku Studios har allerede meldt ud, at de ændringer vil danne grundlag for fremtidige titler, og det har vi nu fået bekræftet takket være det første kig på det kommende Yakuza 8.

De nye detaljer er rapporteret af det japanske spilmagasin Famitsu, men stammer oprindeligt fra MMA-kæmperen Mikuru Asakuram, der for nyligt lagde vejen forbi Segas hovedkontor.

Billederne fra spillet viser mange af de hjertelige karakterer fra det seneste kapitel såsom den hjemløse hjerteknuser Nanba og den bryske politibetjent Adachi. Vi ser også Ichiban, nu med en man bun, men om det bliver et farvel til hans ikoniske fuglerede, er endnu for tidligt at sige.

Sega-præsident Haruki Satomi afslører i samme ombæring, at spillet vil foregå i en ny by, og så kommer det også frem, at førnævnte Mikuru Asakuram vil optræde i spillet.

Yakuza 8 har endnu ikke noget lanceringsvindue. Fra og med Lost Judgment er Ryu Ga Gotoku Studios gået over til at producere spil simultant til det japanske og internationale marked. Det betyder, vi ikke skal vente yderligere et års tid på at spillet lokaliseres.

Like a Dragon: Infinite Wealth
Like a Dragon: Infinite WealthLike a Dragon: Infinite Wealth

Relaterede tekster

6
Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ryu ga Gotoku Studio er på kometkurs, og den gode stime fortsætter heldigvis med det seneste centrale kapitel i den populære serie.Indlæser mere indhold