Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Berseria

De første indtryk af Tales of Berseria

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom vi venter på udgivelsen af Tales of Zestiria, der kommer til PlayStation 3 og PlayStation 4 til oktober, har Bandai Namco allerede løftet sløret for det næste kapitel i serien. Tales of Berseria vil være det sidste led i fejringen af Tales-seriens 20 års jubilæum. JRPG-titlen vil blive udviklet af Bandai Namco selv, og udkommer på PlayStation 3 og PlayStation 4. Hovedpersonen er en ung heltinde kaldet Velvet, og vi kan nu vise spillets første trailer, samt en række billeder.

HQ
Tales of BerseriaTales of Berseria
Tales of Berseria
Tales of Berseria
Tales of BerseriaTales of Berseria
Tales of BerseriaTales of BerseriaTales of Berseria
Tales of Berseria
Tales of Berseria

Relaterede tekster

5
Tales of BerseriaScore

Tales of Berseria

ANMELDELSE. Skrevet af David Selnes

Tales of Berseria er ankommet med seriens allerførste kvindelige hovedperson. Skal denne dystre og mørke heltinde bringe serien til nye højder?

0
Tales of Berserias PC-krav afsløret

Tales of Berserias PC-krav afsløret

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Eftersom det er præcis en måned siden, at det blev afsløret, at Tales of Berseria ville få en demo, er det værd at nævne, at du stadig kan downloade demoen til PC og til...Indlæser mere indhold