Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

De seks hold der dyster i Smite World Championship er blevet bestemt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den seneste sæson af Smite Pro League står til at blive afsluttet inden længe, når Smite World Championship finder sted tidligt i næste måned. Inden da er det dog lige vigtigt ta få på plads hvem der faktisk deltager. Hi-Rez har løbende afholdt kvalifikationskampe, og nu står vi tilbage med de deltagende hold.

Mere specifikt er der tale om Tartarus Titans, Camelot Kings, Jade Dragons, Atlantis Leviathans, Solar Scarabs, og Olympus Bolts, der skal dyste, og Oni Warriors og Valhalla Valkyries er blevet slået ud.

Nu er vi klar til d. 7 januar kl. 19 dansk tid, hvor det hele sparkes igang af kampen imellem Jade Dragons og Solar Scarabs.

Smite

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold