Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden: Master Collection

De spilbare karakterer er fokuspunktet i Ninja Gaiden: Master Collections seneste trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er lidt under to måneders tid til at Ninja Gaiden vender tilbage med en remastered version kaldet Master Collection. Samlingen kommer til at have tre spil, som hver en del af den legendariske franchise, og vi har nu fået endnu et blik på den kommende samling i en trailer, som fokuserer på spillenes spilbare karakterer.

Spillene er blevet remastered til Master Collection, og har som forventeligt fået remaster-behandlingen, men der er også blevet tilføjet eller ændret indhold fra udgivelserne. Denne nye trailer lægger vægt på de spilbare karakterer udover hoved-protagonisten Ryu Hayabasa. Du kan se og spille som Ayane, Momiji, Rachel og Kusumi, som også alle var spilbare i løbet af trilogien. Desværre kan du ikke spille igennem hele kampagnen som disse karakterer, og hver har "kun" en dedikeret spil sektion, eller er spilbare i alternative mission-modes som man kan se i Sigma 2.

Ninja Gaiden: Master Collection udgives d. 10 juni til PS4, Xbox One, Nintendo Switch og PC, og vi glæder os til endnu en gang få denne ikoniske spilserie i hænderne i crisp HD. I kan tjekke traileren ud herunder.

Hvilket spil ser I mest frem til at spille i denne remaster-samling?

HQ
Ninja Gaiden: Master Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold