Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Cells

Dead cells er blevet bekræftet til Switch, PS4 og Xbox One i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Motion Twin har annonceret at deres Metroid-inspirerede PC-spil Dead Cells udkommer til Switch, PlayStation 4 samt Xbox One senere i år. Switch bliver dog den første konsolplatform der får adgang til spillet, og udkommer samtidigt med at spillet forlader Early Access på PC.

I et interview hos IGN har Motion Twin's Sebastien Benard samt Steve Filby erkendt, at de tidligt i spillets stadie tænkte på en Switch-udgivelse, da størstedelen af holdet er fans af Nintendo's maskiner, og desuden også erhvervede sig en Switch på udgivelsesdagen.

Holdet har desuden også snakket om at udnytte Switch'ens unikke funktioner til spillet, men at det muligvis først sker efter spillets udgivelse. Blandt eksemplerne var, at controlleren ryster kraftigere alt efter hvor hårdt ens slag er, og at for eksempel kun højre Joy-Con ryster hvis man bliver angrebet fra højre side.

Ingen udgivelsesdato er blevet offentliggjort til Dead Cells, men det forventes at udkomme i løbet af i år.

Dead Cells

Relaterede teksterIndlæser mere indhold