Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Cells

Dead Cells-udvikler sætter pris på al postyret omkring Loot Boxes

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dead Cells-udvikleren Motion Twin har selv perifært været indblandet i den større plagiatskandale med tidligere IGN-anmelder Filip Miucin, men hvorimod de ikke sætter pris på at være en del af den misere, så er der én sag de er glad for der er postyr omkring - Loot Boxes.

I et ganske ærligt interview med GamingBolt fortæller studiets Community Manager Joan Blachere at de hos Motion Twin er glade for at der er så meget fokus på Loot Boxes, for det er forbrugerne der skal forvise denne praksis.

"We now know that loot boxes can potentially make players develop a form of addiction, much like gambling. Since kids are a major part of the target audience for video games, I can see why it's problematic without at least a very big warning to parents. I'm super-happy to see that all the drama has had an impact on the industry and made this economic model a no-go for many publishers and studios."

Dead Cells

Relaterede teksterIndlæser mere indhold