Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Disney Speedstorm
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Dead Island 2

   Dead Island 2 debuterer i toppen af de engelske salgslister

   Og det lader til, at PlayStation ejere er de mest begejstrede for at kvase zombier.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Dead Island 2 er netop udkommet og har allerede indtaget 1. pladsen på den engelske salgsliste over fysiske salg i butikkerne. 68% af de solgte spil, var i øvrigt til PlayStation. Digitalt salg er ikke med på denne liste, hvor Dead Island 2 maser sig ind foran Minecraft Legends og Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp på henholdsvis 2. og 3. pladsen.

   Det er en lovende start for Dead Island 2, som har været igennem et utal af problemer og derfor har været undervejs i noget, der ligner 10 år. I starten blev tyske Yager sat på opgaven med at skabe en efterfølger til det populære Dead Island fra 2011, men efter næsten 3 år på projektet, skulle man tro at det var ved at være færdigt - men i stedet blev Yager taget af projektet, som blev overdraget til engelske Sumo Digital.

   Så gik der cirka yderligere 3 år og så gentog det hele sig, da Sumo Digital blev fjernet fra projektet, der efter en lille pause endelig landede hos Dambuster Studios, der mere eller mindre startede forfra - og nu er Dead Island 2 endelig en realitet.

   Resultatet er blevet overraskende vellykket, som du kan læse i vores anmeldelse her.

   Dead Island 2

   Relaterede tekster

   Dead Island 2Score

   Dead Island 2

   ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

   Efter noget der ligner et årti er Dead Island 2 endelig landet, og det er faktisk ventetiden værd.   Indlæser mere indhold