Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead or Alive 3

Dead or Alive 3 - en guldgrube

Der var få der forstod hvorfor Tecmo i sin tid annoncerede Dead or Alive 3 til Xbox. Japanske firmaer og gamere har som regel et større tillid til spil konsoller som er produceret af en japansk gigant - men i tilfældet med DOA3, har satsningen båret frugt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der var få der forstod hvorfor Tecmo i sin tid annoncerede Dead or Alive 3 til Xbox. Japanske firmaer og gamere har som regel et større tillid til spil konsoller som er produceret af en japansk gigant - men i tilfældet med DOA3, har satsningen båret frugt.

Junji Nakamura fremlagde fornyelig de amerikanske salgstal om heri fremgår det, at mere end 500.000 eksemplarer af den eksplosive fighter er langet over disken. Når det japanske salg bliver gjort op forventer firmaet, at sælge langt over en million. Nakamura-san sagde følgende:

HQ

'It's common sense in this business that your support the most popular console. So it would have been natural for us to choose the PlayStation2, which has shipped over 27 million units worldwide. But there's stiff competition in the fighting genre on the PlayStation2 from Namco and Sega as well. In evaluating the Xbox, we realized Dead or Alive 3 would sell so long as the hardware was also well received.'

En af de store fordele ved Nakamura-san’s ledelse, er at han satser på spil, der kan sælges i alle lande og som har bred appeal. Og så gælder det naturligvis om at holde udgifterne nede. Nakamura-san sagde:

'In this business companies tend to give priority to performance rather than the development cost and release schedules. At Tecmo, there's a separate manager who works closely with the development team. As a testament to this strategy, only 1 or 2 games have been delayed in the past five years - yielding stable profits for shareholders.'

Dead or Alive 3 er et lancerings produkt ved den danske lancering d. 14 marts.

Relaterede tekster

0
Dead or Alive 3Score

Dead or Alive 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tecmo’s storbarmede damer, slår sig løs på Xbox i en visuelt meget imponerende titel.

0
Project Zero på vej til Xbox

Project Zero på vej til Xbox

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

Det ser ud til at Tecmo, der bl.a. har leveret det lækre Dead or Alive 3 til Xbox, også er klar med en udgave af deres horror-spil Project Zero til Xbox. Og der er tale om noget af en luksusudgave. Vi har detaljerne indenfor.

0
Tao Feng - Fist of the Lotus

Tao Feng - Fist of the Lotus

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Hvis der er en genre, hvor Xbox i øjeblikket absolut gør sig bedre end andre konsoller, må det være Beat ’em up genren. Efter Tecmo’s brillante Dead or Alive 3 og med udsigt til Kakuto Chojin, skulle man tror at der ikke var plads til flere spil.

0
Dead or Alive 3 når millionen

Dead or Alive 3 når millionen

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Tecmo kan gå glad til banken i de næste uger. Firmaets beat ’em up Dead or Alive 3, som er udgivet eksklusivt til Microsoft’s Xbox, har rundet den magiske million solgte eksemplarer.

0
Dead or Alive 3 - en guldgrube

Dead or Alive 3 - en guldgrube

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Der var få der forstod hvorfor Tecmo i sin tid annoncerede Dead or Alive 3 til Xbox. Japanske firmaer og gamere har som regel et større tillid til spil konsoller som er produceret af en japansk gigant - men i tilfældet med DOA3, har satsningen båret frugtIndlæser mere indhold