Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead or Alive 5: Last Round

Dead or Alive 5 med et strejf af Shenmue

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de bedste ting ved Dead or Alive 5: Last Round til PC, er den store mængde af mods som er dukket op efter udgivelsen. En af disse mods er skabt af brugeren Esppiral, og bringer hovedkarakteren fra Shenmue serien Ryo Hazuki (baseret på Jacky) og hans ærkefjende Lan Di (baseret på Akira) ind i Dead or Alive spillet. Dojoen fra åbningsscenen i Shenmue er også blevet tilføjet som en arena.

Hvis dette har vagt din interesse, så vil det måske også interessere dig at kigge forbi Shenmue Dojo hvor du kan downloade mod'en og se nogle flere screenshots. Du kan også kontakte skaberen derinde og han er altid frisk på feedback da han løbende laver opdateringer.

Dead or Alive 5: Last Round

Relaterede tekster

2
Dead or Alive 5 med et strejf af Shenmue

Dead or Alive 5 med et strejf af Shenmue

NYHED. Skrevet af Jonas Mäki

En af de bedste ting ved Dead or Alive 5: Last Round til PC, er den store mængde af mods som er dukket op efter udgivelsen. En af disse mods er skabt af brugeren...Indlæser mere indhold