Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead or Alive 5: Last Round

Dead or Alive 5-holdet beder PC-folket opføre sig ordentligt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kampspillet Dead or Alive 5: Last Round er som bekendt på vej til PC, og det vækker en smule bekymring hos Team Ninjas director Yohei Shimbori. Ikke på grund af salgstal eller lignende, men fordi han ganske enkelt frygter at moddere på spillet vil gå en smule over stregen.

Derfor beder han PC-folket om at holde sig for gode til at lavede mere vovede mods, hvis de gerne vil se flere udgivelser på PC fra Team Ninja.

"We have to deal with mod issues from an IP holder perspective ... We would like to ask PC users to play our game in good moral and manner. Otherwise, we won't be able to release a title for PC again." fortæller han til MCV.

Dead or Alive 5: Last Round er udviklerholdets første spil til PC (Yaiba: Ninja Gaiden Z blev udviklet af Spark Unlimited), så de er naturligvis spændte på at se hvordan der tages imod spillet.

I betragtning af at spillet alle dage har haft et fokus på kamp og yderst letpåklædte kvinder, kan vi her på redaktionen ikke tro, at der er grund til bekymring. Skulle du tro på den påstand, har vi også en spritny PlayStation 5 vi gerne vil sælge billigt.

Dead or Alive 5: Last Round

Relaterede tekster

2
Dead or Alive 5 med et strejf af Shenmue

Dead or Alive 5 med et strejf af Shenmue

NYHED. Skrevet af Jonas Mäki

En af de bedste ting ved Dead or Alive 5: Last Round til PC, er den store mængde af mods som er dukket op efter udgivelsen. En af disse mods er skabt af brugeren...Indlæser mere indhold