Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead or Alive: Dimensions

Dead or Alive: Dimensions

Bedre billedhastighed i 2D til Nintendo 3DS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det siger nærmest sig selv at det kræver ekstra hardware-kræfter at afvikle et spil i 3D, og det gælder også for den kommende Nintendo 3DS. Hvordan det dog vil komme til at inflyde spillene har vi endnu ikke vist, men når står det japanske spilblad Famitsu klar med et håndfast eksempel.

Bladet har snakket med den nye Team Ninja-chef Yosuke Hayashi, som fortæller at Dead or Alive: Dimensions kommer til blive afviklet i silkebløde 60 billeder i sekundet, hvis man slår 3d-funktionen fra. Vælger man i stedet at spille det hele i 3D, vil billedhastigheden i stedet ligge på 30 billeder i sekundet.

Denne slags forskel i billedhastigheden, er naturligvis en af dem vi meget muligt kan komme til at grine af, når udviklerene har fået mere erfaring med hardwaren. På nuværende tidspunkt virker det dog som en markant forskel mellem de to måder at nyde kampspillet på.

Dead or Alive: Dimensions

Relaterede teksterIndlæser mere indhold