Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Earthless
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Dead Rising

   Dead Rising 1 og 2 kommer til september

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Cacpom har ikke mange detaljer at dele med os omkring de kommende remaster-udgaver af Dead Rising 1 og 2, med nu kender vi heldigvis udgivelsedatoen.

   Capcom Vancouver har netop afsløret, at disse nye versioner vil udkommer d. 13 september, samme dag som Bioshock: The Collection. Hvert spil kan købes for cirka €20. Derudover er begge spil i 1080p, og går efter 60fps.

   Dead Rising
   Dead RisingDead RisingDead RisingDead Rising

   Relaterede tekster

   Dead RisingScore

   Dead Rising

   ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

   Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

   2
   Søndagsspecial: Dead Rising

   Søndagsspecial: Dead Rising

   NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

   Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...



   Indlæser mere indhold