Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising 3

Dead Rising 3 har solgt over en million eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom kan nu fortælle at Dead Rising 3 efter blot en måned i handlen, er blevet solgt mere end en million gange (til butikkerne).

Den japanske gigant har tidligere fortalt, at målet for spillet var at sælge 1,2 millioner eksemlarer inden slutningen af marts i år, og det ser altså ud til at komme til at ske.

Har du haft mulighed for at prøve det Xbox One-eksklusive spil eller er du en af de mange, der endnu venter på en officiel dansk Xbox One-udgivelsesdato?

Dead Rising 3

Relaterede tekster

8
Dead Rising 3Score

Dead Rising 3

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Den næste konsolgeneration er her endelig, og en af de første titler, der stavrer ind på Xbox One, er Capcoms Dead Rising 3.

1
Se her om du vandt E3-loot

Se her om du vandt E3-loot

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi bad dig blogge om din bedste E3-trailer i denne nyhed. Til gengæld lovede vi noget loot fra E3-messen til en heldig vinder. Vi har nu gravet lidt i godteposen og...

5
Dead Rising går til filmen

Dead Rising går til filmen

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ifølge to Variety er Capcoms zombie-serie Dead Rising på vej til filmenes verden. Det er studiet Contradiction Films, der står bag, som senest har lavet Mortal Kombat:...



Indlæser mere indhold