Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising

Dead Rising forsættelse?

Capcom vil i hvert fald gerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge Capcoms Mark Beaumont, så vil firmaet producere Dead Rising-spil i årene fremover. Efter at det originale spil forleden rundede en million solgte eksemplarer, har Capcom set mulighederne i at fortsætte historien om Frank West og hans oplevelser med de stavrende udøde.

I et interview med Gamesindustry siger Baumont at spillets succes i høj grad skyldes, at mange nye Xbox 360-ejere har turde tage en chance på en anderledes spiloplevelse. Analytikerne mener dog, at det skyldes det forholdsvis lille udbud af spil til Xbox 360, der var på det tidspunkt, hvor spillet blev lanceret.

Mark sagde til sidst følgende:

"Ved at udsende Dead Rising har vi gjort det muligt at lave en helt ny serie, der kan genbruges i årene fremover."

Du kan naturligvis læse vores anmeldelse af Dead Rising her på sitet.

Dead Rising
Dead Rising
Dead Rising

Relaterede tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

2
Søndagsspecial: Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...Indlæser mere indhold