Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising

Dead Rising sælger godt

Zombier i supermarkeder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom kunne i dag meddele, at deres nyeste hit, zombiespillet Dead Rising, sælger over al forventning. Der er sendt hele 500,000 eksemplarer på markedet siden den amerikanske udgivelse i starten af august - dermed er der også store forventninger for salget, når Dead Rising når vore breddegrader den 8. september.

Faktisk går det så godt for Dead Rising, at det er det hidtil hurtigst sælgende spil på Microsofts Xbox 360 - og dermed naturligvis også på næstegenerationskonsollerne.

Hvis du endnu ikke har læst vores redaktørs begejstrede anmeldelse af spillet, så skal du bare klikke her.

Dead Rising
Dead Rising
Dead Rising

Relaterede tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

2
Søndagsspecial: Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...Indlæser mere indhold