Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising 3

Dead Rising-filmen har fået sig en instruktør

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er stadig liv i den planlagte Dead Rising-film, og ifølge filmbloggen The Wrap er der nu også en instruktør tilknyttet, nemlig Zach Lipovsky. Og du behøver ikke skamme dig, hvis du aldrig har hørt om ham, for han har kun lavet én anden film, B-gyserfilmen Leprechaun: Origins med WWE-bryderen Hornswoggle i hovedrollen.

Det er værd at påpege at Dead Rising-filmen ikke er tiltænkt biograferne, men udkommer direkte på dvd/bluray og streaming-tjenester.

Dead Rising 3

Relaterede tekster

8
Dead Rising 3Score

Dead Rising 3

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Den næste konsolgeneration er her endelig, og en af de første titler, der stavrer ind på Xbox One, er Capcoms Dead Rising 3.

1
Se her om du vandt E3-loot

Se her om du vandt E3-loot

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi bad dig blogge om din bedste E3-trailer i denne nyhed. Til gengæld lovede vi noget loot fra E3-messen til en heldig vinder. Vi har nu gravet lidt i godteposen og...

5
Dead Rising går til filmen

Dead Rising går til filmen

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ifølge to Variety er Capcoms zombie-serie Dead Rising på vej til filmenes verden. Det er studiet Contradiction Films, der står bag, som senest har lavet Mortal Kombat:...Indlæser mere indhold