Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space

Dead Space får en fortsættelse

EA videreudvikler deres nye spilprojekter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Electronic Arts der gennem de seneste år, har udsendt årlige opdateringer af de fleste af deres eller fyldt på dem med udvidelser, lagde for et par år siden stilen om, og visse af projekterne har været markant bedre på grund af dette skift i politikken.

Og de kan EA i den grad mærke. Army of Two har generelt fået positive anmeldelser, ligesom firmaets gyserspil Dead Space har høstet flotte karakterer - og dette har fået firmaet til at videreudvikle begge spilkoncepter. Beslutningen er naturligvis præget af flere ting som Frank Gibeau, Chef for EA Games forklarer:

"For et par år siden opdagede vi, at vi havde en række problemer omkring EA's omdømme, da vi udelukkende var forbundet med sportsspil, fortsættelser og licenser, og imens var markedet mere interesseret i nyere spilserier som Halo og Grand Theft Auto. Samtidig blev spil-, film- og sports-licenser markant dyrere at indkøbe, fordi der var flere der var interesseret i dem, og det gjorde det mindre profitabelt at sikre sig dem."

Glenn Schofield, der var producer på Dead Space, vurderer at firmaet fremover vil have mindst 50% helt nye spil under udvikling. Desuden kan Schofield i artiklen fortælle, at man er langt mere bevidst om at arbejde sammen med en række mediepartnere, for at udvide kendskabet til Dead Space, dette gøres bl.a. gennem en tegneserie som laves i samarbejde med Image Comics og en animeret film som varetages af Film Roman. Schofield siger endvidere at en Dead Space fortsættelse allerede er på tegnebordet, men at denne naturligvis kan blive nedlagt, hvis spillet ikke klarer sig tilfredsstillende på butikshylderne.

Dead Space
Dead Space
Dead Space
Dead Space
Dead Space
Dead Space

Relaterede tekster

Dead SpaceScore

Dead Space

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Ingeniøren Isaac Clarke står over for sit livs største opgave på fartøjet Ishimura. Henrik tog med til dedybeste afkroge af universet...Indlæser mere indhold