Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space

Dead Space-skaber tror ikke at serien kan undslippe EA

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sent sidste år afslørede EA, at de ville lukke Visceral Games, som på daværende tidspunkt arbejdede på et nyt Star Wars-spil, og som også har stået bag alle tre kapitler i Dead Space-serien. I samme ombæring fortalte EA, at de har i sinde at bevæge sig væk fra lineære singleplayer-oplevelser, for at favne en Games as Service-model. Dette gør et nyt kapitel i Dead Space-serien ganske usandsynligt, og derfor havde mange håbet at rettighederne serien kunne undslippe EA på én eller anden måde.

Ovre på Reddit har mange fans udgivet tonsvis af flot artwork fra serien, og pludselig dukkede en af seriens Art Directors, Ian Milham, op for at tale minder. Nogle fans foreslog Milham at han og en række andre udviklere køber rettighederne fra EA, nu hvor de ikke har tænkt sig at bruge dem.

Milham svarede desværre ret køligt.

"IP is where all the money is, and EA spent hundreds of millions on [Dead Space] over the years, so no, they wouldn't let it go for cheap."

Alt tyder derfor på, at Dead Space må blive hos EA.

Dead Space

Relaterede tekster

Dead SpaceScore

Dead Space

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Ingeniøren Isaac Clarke står over for sit livs største opgave på fartøjet Ishimura. Henrik tog med til dedybeste afkroge af universet...Indlæser mere indhold