Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Deals with Gold-tilbud annonceret for denne uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Major Nelson har afsløret denne uges Deals with Gold-tilbud, og der er en del at spare for guldmedlemmerne på Xbox Live. Sølvmedlemmerne kan også glæde sig, da de også får adgang til nogle særlige tilbud. Guldmedlemmer vil blandt andet kunne spare 60% på Titanfall Deluxe (50% for sølvmedlemmer), 25% på de to første DLC-pakker til Destiny og 60% på Lords of The Fallen. Du kan se den fulde liste af tilbud lige her.

Deals with Gold udløber d. 13 juli, så det er med at skynde sig!

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold