Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding

Death Stranding har solgt fem millioner eksemplarer på PC og PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Om ikke alt for længe udkommer der endnu en udgave af Death Stranding, denne gang til PlayStation 5, ved navn Director's Cut (et navn Kojima selv er utilfreds med), og i den anledning har Kojima Productions givet os en opdatering om spillets præstation på de to andre platforme, PC og PS4.

Det er blevet bekræftet via et interview ovre hos GamesIndustry, at spillet har solgt hele fem millioner eksemplarer på tværs af de to platforme, og som vist dødsstødet for rygterne om at spillet skulle have været en stor økonomisk skuffelse.

"With Death Stranding being the first title developed out of Kojima Productions, from a sales perspective, it has performed quite well. As of March 2021, Death Stranding has sold through over five million units worldwide on PlayStation 4 and PC," siger Kojima Productions' Jay Boor.

Director's Cut byder på nyt indhold, flottere grafik på PS5 og meget mere.

HQ
Death Stranding

Relaterede teksterIndlæser mere indhold