Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Deltag i den gigantiske Sim Racing Cup 2021 og vind store præmier

Acer sparker gang i en gigantisk turnering, og vi hjælper til. Deltag, kør i Assetto Corsa og vind gigantiske præmier!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis du gerne vil deltage, så skal du skynde dig ind og registrere dig via denne side

Har du en racerkører i maven, og har du lyst til bevise dit værd på banen? Jamen, så kan R8G Esports og Acer give dig muligheden for at sætte ord bag handling. Vi præsenterer her Sim Racing Cup 2021, en international turnering dedikeret til simracere fra hele verden.

Der afholdes først nationale turneringer i et utal af lande, lige fra England til Portugal, fra Oman og hele vejen til lille Danmark. Vinderen fra de nationale turneringer bevæger sig videre til en international finale.

Og hvad er der så på højkant? Den store vinder får det store Sim Racing Cup 2021-trofæ, en R8G t-shirt, en Acer Predator Orion 3000-computer og en gaming monitor. Andenpladsen må "nøjes" med et Predator Aethon 300-tastatur, en Cestus 350-mus, en XXL-musemåtte og en stor medalje. Tredjepladsen løber afsted med en medalje, en Predator-rygsæk og et Predator Galea-headset. Men det her er bare de nationale præmier. Ender du med at blive den ultimative vinder? Av, så er der noget i vente.

Der bliver nemlig her sat et komplet racing set-up på højkant, bestående af en Fanatec Podium-base, et Fanatec F1-rat, Fanatec Clubsport V3-pedaler og et Sim Lab P1-X cockpit. Og det stopper ikke her, du bliver også en del af R8G-esportsholdet i et helt år, og kan derfra blive oplært af professionelle samt deltage i store begivenheder.

Du kan i øvrigt se netop den Orion 3000-computer du kan vinde via videoen herunder:

HQ

Den vil du da gerne vinde, ikke? Du deltager ved at gøre følgende:

1. Skriv dig op via den dedikerede link.
2. Enten køb eller download dit eksemplar af Assetto Corsa på Steam (konkurrencen gælder kun på PC).
3. Enten køb eller hent Dream Pack 3 her.
4. Lav en profil i spillet med dit rigtige fornavn og efternavn.
5. Lav en Discord-profil med dit rigtige fornavn og efternavn, og slut dig til Predator Cup-chatten via dette link.
6. Download og installer SimSyncPro8100PREDATORR8G der erstatter skins og bane via dette link . Der er en mere direkte guide på Discord.
7. Download og installer Ptrackerv3.4.0 via dette link. Der er også en guide på Discord.

Derefter kan du køre. Vinderne findes her i Norden imellem d. 10-14 maj, altså Hot Laps fra mandag til fredag, og finalen finder sted d. 16 maj fra kl. 20:00-20:45. Disse Hot Laps foregår på Monza Predator-banen, og varer de førnævnte fem dage. Dem der sætter de 20 bedste tider under denne fase inviteres til en national finale.

De nationale finaler afholdes også på Monza, og varer i 45 minutter. Vinder du, så får du ovenstående præmie, og inviteres til den internationale finale sammen med fem gæster, der afholdes d. 30 maj kl. 14:15.

Inden du går, så har vores svenske redaktør, og internationale sim-racing ekspert, Petter Hegevall, sammensat en række videoer med tips og tricks til hvordan du kan forbedre dit game. Den første af de i alt tre videoer finder du herunder.

HQ

Og her er vores anden video, hvor Petter giver dig et overblik over en række tips og tricks, som du kan bruge, for at blive bedre. Vi starter med mods.

HQ

Endeligt har vi en sidste video, hvor vi får en stund sætter farten lidt ned. For selvom racerløb ofte handler om at have speederen i bund, så er de bedste kørere dem, der formår at bremse på de rette tidspunkter, hvilket du kan få tips til her.

HQ

Og så var det vist på plads. Hvis du gerne vil bevise dit simracer-talent, så er det altså nu du skal begynde at træne. Ses vi?

Assetto Corsa Competizione

Relaterede teksterIndlæser mere indhold