Dansk
Gamereactor
lifestyle
The Bikeriders

Deltag i Vandals MC med en $ 1.200 The Bikeriders læderjakke

For at markere Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy-ledede film ankommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange af jer strømmer måske til biograferne denne weekend for at se, hvordan Austin Butler, Tom Hardy og Jodie Comer kombineres og går sammen om The Bikeriders. Filmen, der er blevet meget forsinket af den ene eller den anden grund, er her endelig og drejer sig om en midtvestlig amerikansk motorcykelbande kaldet Vandals MC, der gradvist glider og falder i mere kriminelle tendenser, efterhånden som årene går, og hvordan et medlem (Butler) skal vælge mellem loyalitet over for klubben eller sin partner (Comer).

Da filmen gør sin ankomst, har Focus Features afsløret en masse officielle varer og tøj til filmen, herunder den almindelige T-shirt, hat, hættetrøje og joggingbukser, som vi forventer af denne slags samlinger, men også et par bikerspecifikke godbidder også.

Det betyder, at du kan få en af to denimjakkemuligheder og endda en ordentlig læderjakke, der bliver lavet af Schott NYC. Fangsten med sidstnævnte er, at det er et premiumprodukt, der leveres med en premiumpris, hvilket sætter dig tilbage en kæbefaldende $ 1,250.95.

Hvis du vil have fat i en af disse jakker, kan du forudbestille den nu med forsendelse planlagt til 2. juli.

Dette er en annonce:
The Bikeriders
Focus Features

Relaterede teksterIndlæser mere indhold