Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed Payback

Deltag i vores Need for Speed Payback-turnering og vind fede præmier!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Need for Speed Payback udkom sidste efterår, og derfor har alle I dygtige billister derude haft rigeligt med tid til at fintune jeres evner bag rattet. Vi byder derfor velkommen til en stor turnering, hvor det eneste du skal gøre er være den hurtigste, og så kan du vinde fede præmier.

Du deltager simpelthen bare ved at logge ind i Need for Speed Payback, og derinde skal du finde begivenheden Danze Macabra. Dette skal du gennemføre i en Honda S2000, og du må maksimalt bruge en udgave af bilen under niveau 170.

Du kan prøve så mange gange du vil for at forbedre din tid, og når du er parat, så indtaster du din score på vores turneringsside. Du kan naturligvis bare uploade en ny tid, skulle du slå din egen rekord efter du har deltaget. Ender du i top fem, så forventes det at du kan vise os et skærmbillede af din tid, samt en video. Dette skal sendes til denne email-adresse.

Og hvad kan du så egentlig vinde? Vi stiller et lækkert Steelseries Arctis 3 Bluetooth-headset på højkant, samt en masse fede Need for Speed t-shirts.

Så skynd dig ind og deltag i dag. Er du den hurtigste bag rattet? Lad os finde ud af det!

HQ
Need for Speed Payback

Denne tekst er sponsoreret, og det er både markeret i toppen, og i bunden af teksten. Vil du høre mere om hvordan sponsoreret indhold fungerer på Gamereactor, så læs med lige her.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold